Skijim, Hirsher fiton Sllallomin në Kupën e Botës në Zvicër

Skijatori austraik Marsel Hirsher ka dal fitues në garën e Sllallomit të Madh të zhvilluar në pistën zvicerane Vengen, e vlefshme për Kupën e Botës. Hirsher përshkroi kohën më të shpejtë me 1 minutë e 45 sekonda e 45 të qindat, duke lënë në vend të dytë norvegjezin Henrik Krisiofersen dhe suedezin Andre Myhrer.

Për austriakin kjo ishte fitorja e 53-të sezonale, ndërsa në renditjen e përgjithshme të Kupës së Botës, Hirsher dominon me 974 pikë, ndërsa pas tij renditet Kristofersen me 800 pikë.

Leave a Reply