Dy talentët e Zajasit vijnë me një mesazh të fuqishëm drejtuar “Shvercerave” dhe “Ballistëve”

Dy talentët e KF Zajazit nga Kërçova, Alban Shaqiri nga Shkupi dhe Eri Abdullahi nga Tetova vijnë me një mesazh të fuqishëm drejtuar dy skuadrave shqiptare, FC Shkupit dhe KF Shkëndijës, apo më mirë thënë dy tifozërive të tyre, "Shvercarave" dhe "Ballistëve", pas mosmarrëveshjeve të tyre viteve të fundit, e