Altin Lala vjen me një mesazh të fuqishëm: Sa më shpejtë me një flamur dhe një kombëtare

Sot Kosovaa feston 13 vite Pavarësi. Në nder të kësaj dite, dje në Dardani u zhvillua një ndeshje mes veteranëve të Shqipërisë dhe atyre të Kosovës. Sfida u zhvillua në stadiumin e ekipit “2 Korriku”, ndërsa në të kishte emra si Lala, Bogdani, Bushi, Agolli, Dallku, Dragusha, Keçi etj… Megjithatë, gjithë këto

Altin Lala: Po të kishim një kombëtare, do ishim shpallur kampion bote

Ish kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë, Altin Lala i është kthyer të flasë për futbollin shqiptar duke bërë një krahasim interesant mes Kombëtares së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës. Në një bisedë për“Ich bin Albaner”, Lala, ka thënë se do të dëshironte që shqiptarët të kishin vetëm një Kombëtare pasi tash