Futbolli shqiptarë në zi, në Durrës sot u mbyt futbollisti 18-vjeçar Kashiku, teksa shpëtoi vëllanë dhe një tjetër të mitur!

Futbolli shqiptarë është në zi, pasi sot nga kjo Botë u nda një futbollistë me mjaft perspektivë, Anri Kashiku. Futbollisti 18 vjeçar u mbyt sot në Durrës teksa shpëtoi të vëllanë dhe një tjetër të mitur nga dallgët e detit. Futbollisti i Akademisë Shqiponja 2017 nuk fitoi dot betejën me dallgët e