Me thikë dhe elektro shok në Beograd u sulmua ish futbollisti i Beshiktashit

Futbollisti i Beshiktashit, njëherit anëtarë i përfaqësueses së Serbisë në futboll, Dushko Toshiq, është sulmuar nga persona të panjohur, të cilët kishin qenë të pajisur me elektro shok dhe armë të ftohta. Toshiq ishte sulmuar në Kalemegdan të Beogradit, përderisa kishte qenë në shoqërim të një trajneri dhe të disa futbollistëve