FFM i ndihmon me nga 10 mijë euro klubet e futbollit të femrave

Në “Shtëpinë e Futbollit”, drejtuesit e Federatës së Futbollit të Maqedonisë, zëvëndës-presidenti Llazar Rakixhiev, sekretari i përgjithshëm Filip Popovski dhe zëvendësi i tij Drilon Ganiu, mbajtën takim me përfaqësuesit e të gjitha klubeve nga Liga e Parë e Futbollit për femra. Takimin e punës me përfaqësuesit e klubeve e hapi nënkryetari