Fitorja në Shkodër nderon Italinë, mund të peshkojë Greqinë për kundërshtarë

Eshtë publikuar tashmë renditja e FIFA-s për kombëtaret pas ndeshjeve të fundit eliminatore dhe Italia mund të buzëqeshë, pasi është përmirësuar me dy pozicione, duke marrë kështu statusin e kokës së grupit. Fitorja në Shkodër me Shqipërinë ka bërë që italianët të lënë vendin e 17-të dhe të ngjiten në të

EHF përjashton Greqinë nga KE për grupmosha të reja

Reprezentacioni i kadeteve të Greqisë është përjashtuar nga Kampionati Evropian për hendbolliste deri në moshën 17-vjeçare, që aktualishty po mbahet në Shkup. Pas skandalit nga ana e përfaqësueses greke në ndeshjen e djeshme ndaj Maqedonisë, Federata evropiane e hendbollit (EHF), shumë shpejtë sot solli vendim që Greqia të suspendohet dhe dënohet. "U