Pas ndeshjes Inter-Sassuolo, “Covid 19” mund të shtyhet edhe një ndeshje tjetër, këtë herë në La Liga!

Pas ndeshjes midis Interit dhe Sassuolos në Serie A, që u anulua për shkak “Covid 19”, për arsye të njëjtë mund të anulohet edhe një ndeshje tjetër, këtë herë në La Liga. 6 futbollilstë të Real Valjadolid kanë rezultuar pozitiv me “Covid 19”, sipas “Diario Sport”. Përveç kësaj, disa nga futbollistët

Situatë kaotike edhe në La Liga, 5 futbollistë rezultojnë me “Covid 19”

Pesë futbollistë nga La Liga kanë rezultuar pozitiv në testet e bëra për Koronavirus. “RAC1” raporton se rezultatet e raundit të parë në elitën e futbollit spanjoll kanë prodhuar 5 rezultate pozitive. Testet janë kryer për të gjithë futbollistët, trajnerët dhe punonjësit sportivë nga të gjitha skuadrat. La Liga është duke