Malik Amza, talenti shkupjan që po shkëlqen te KF Forca, gjenerata 2012 

Futbolli është një pasion i cili zhvillohet që në moshë të vogël. Shumë klube të futbollit në vendin tonë po ju mundësojnë fëmijëve të përjetojnë pasionin e tyre, të mbikëqyrur nga trajnerë të licensuar në mënyrë që të garantojmë progresin e tyre dhe mirëqënien e tyre. Një nga talentët që po