Morati: Nuk kam ndërmend të kthehem te Interi!

Valter Sabatini nuk është më përfaqësuesi i aspektit teknik të Suning dhe pas dorëheqjes ka përshëndetur Inter. Një “divorc” që sipas ish-pronarit të Inter, Massimo Moratti, do të krijojë probleme te skuadra zikaltër: “Suning do të ketë forcën për të vazhduar përpara me projektin, por Inter është më i varfër