Transferimi i Mlladenovskit moll sherri te FC Shkupi, Omer Bunjaku jep dorëheqje nga posti i Drejtorit Sportiv!

Pas largimit të trajnerit Goce Sedlloski si dhe futbollistëve, si Faustin Senghor dhe Antonio Kalanoski, te FC Shkupi ka ndodhur edhe një tjetër largim shumë i rëndësishëm. Nga tabori i skuadrës çairase është larguar edhe Drejtori sportiv, Omer Bunjaku, i cili vite me rradhë kryente këtë detyrë në mënyrën më të