Drejtori i ARSM-së Mojsoski, viziton KF Studeniçani

Sot për vizitë pune në Komunën e Studeniçanit ishte Drejtori i Agjencionit për Rini dhe Sport, Naumçe Mojsovski, njofton “infOSport.mk”. Ky i fundit nga ana e Kryetarit, Azem Sadiku, u njoftua për projektet sportive në komunën e tij, përfshirë këtu edhe Qendrën Rekreatve Sportive – Studeniçani. Studeniçani bëhet me klub futbolli Kujtojmë tashmë