Vashat e Maqedonisë gati për dy ndeshjet e rradha eliminatore për KB 2023

Përfaqësuesja A e femrave të Maqedonisë në muajin prill i vazhdon eliminatoret europiane për kualifikim në Kampionatin Botëror që do të mbahet në Australi dhe Zelanden e Re në vitin 2023. Në kuadër të grupit “D” të eliminatoreve europiane, Maqedonia do të luajë dy ndeshje kundër Anglisë dhe Luksemburgut. Ndeshja kundër Anglisë