FIFA ju bënë nder sulmuesve, po mendon ndryshimin radikal në rregullin e pozicionit jashtë loje

FIFA po mendon të bëjë një ndryshim rrënjësorë në rregullin e pozicionit jashtë lojë që është aq shumë problematik dhe i kontestuar në futbollin e sotëm. Shumë aksione të rregullta përfundojnë me bilbilin e arbitrit, ku më pas nuk mungojnë edhe protestat e futbollistëve. Rregulli i ri parashikon që këmba e pasme