Diçka po zihet, Qormemeti dhe Tare drekuan bashkë

Menaxheri i mirënjohur shqiptarë nga Dibra e Maqedonisë, Shkumbin Qormemeti në profilin e tij zyrtarë në instagram ka publikuar një foto bashkë me drejtorin sportiv të Lacios, Igli Tare. Që të dy bashkë shihet duke ngrënë një drekë, gjatë së cilës kanë biseduar edhe rreth çështjes, Liridon Latifi. Futbollisti shqiptarë nga