Skandal në Gjermani, futbollisët shqiptarë rrahin trajnerin e tyre

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kategorinë e Pestë gjermane (jo amatore) aty ku luajnë vëllezërit Kushtrim (ish-lojtari i Kukësit) dhe Kreshnik Lushtaku. Futbollistët kanë goditur trajnerin e skuadrës së tyre Gokan Gëke, i cili zëvendësoi Kreshnikun pasi ky i fundit humbi një 11-metërsh. Në këtë moment Kushtrimi ka shkuar dhe