Nurmagomedov shfaqet edhe në Turqi!

Mehmet Emin Turkmen i inspiruar nga fitorja e madhe e Khabib Nurmagomedov ndaj Konor MekGregor ka vendosur të vizatoj një murale, të cilën i’a kishte dedikuar pikërisht dagestanezit.

“Këtë vepër i’a dedikoj Khabibit. Mendoj se nuk ka nevojë për më shumë fjalë. E kam pritur meçin e tij deri në mëngjes, jam djersitur, kam kërcyer dhe kam bërtitur aq shumë, pasi kisha vetëm një dëshirë, që Khabibi të fitojë MekGregordin” – ka thënë Mehmet, autori i kësaj vepre.

Leave a Reply