Ramos -Perez, meret vendimi për të ardhmen e mbrojtësit spanjoll

Serhio Ramos dhe Florentino Perez kanë shijuar një marrëdhënie të mirë tash e një kohë dhe gjithçka pritet të vazhdojë në bashkëpunimin mes tyre.

Dyshja komunikojnë drejtpërdrejt dhe rregullisht, me ndershmëri të plotë kur flasin. Ata e dinë që kur flasin po e bëjnë këtë duke pasur parasysh interesat më të mira të klubit, edhe kur nuk janë në një marrëveshje të plotë.

Një nga çështjet më të ngutshme ata ‘ është dashur të diskutojmë tashmë vonë ka qenë rinovimi i kontratës së Ramos në klub. Askush nga të dy nuk është i lumtur që tema vihet në dyshim rregullisht në media.

Me marrëveshjen e tij të skaduar më 30 qershor, presioni ka qenë në rritje mbi klubin për të gjetur një marrëveshje me kapitenin.

Ramos dhe Florentino gëzojnë një marrëdhënie që shkon përtej një dinamikë normale lojtar-president.

Ata kanë një miqësi dhe mund të flasin me njëri-tjetrin si të tillë, që do të thotë se ata janë të aftë të flasin për situatën e kontratës pa përfshirjen e askujt tjetër.

Ata kanë punuar ngushtë që nga vera e 2005 dhe ata e dinë saktësisht se çfarë duan dhe presin nga njëri-tjetri.

Ka besim të plotë mes të dyve, ata të dy duan më të mirën për Real Madrid dhe kjo tregon drejt një marrëveshjeje që Ramos të zgjas qëndrimin e tij tek madrilienët.

 

Leave a Reply