Ajet Shosholli ndan një histori interesante, ja çka kishte ndodhur me 5 prill 1992 në Tetovë

Njëri nga trajnerët më të suksesshëm në futbollin kosovar, Ajet Shosholli i cili edhe njihet si trajneri i parë i Përfaqësueses së Kosovës  në futboll, ka ndarë sot një histori interesante me dashamirët e futbollit, shkruan “infOSport.mk”. Shosholli ka kujtuar vitin 1992 dhe saktësisht datën 5 prill, kur Kosova kishte zhvilluar