Golat, Shqiponja dhe falënderimi ndaj Zotit, si shembull suksesi dhe integrimi

Nga dr. Bashkim Aliu Mbrëmja e ditës së Premte, kur u përball Zvicra me Serbinë në futboll, në kuadër të kualifikimeve për në të tetën e finales në Kampionatin Botëror të Futbollit në Rusi, ishte në fokus të interesit të më shumë palëve dhe për më shumë aspekte, e jo thjeshtë