Maqedonia dhe Kosova në Shkup zhvillojnë dy miqësore

Përfaqësueset e Maqedonisë dhe Kosovës në futboll, në konkurrencë të femrave në Shkup do të zhvillojnë dy ndeshje miqësore, njofton “infOSport.mk”. Ndeshja e parë në program është të premtën (24 qershor), ndërsa vetëm 3 ditë më pas këto dy përfaqësuese do të zhvillojnë edhe ndeshjen e dytë. Këto dy miqësore vijnë në