Ernest Gjoka sot festoi ditëlindjen e 50-të, ja surpriza e lojtarëve në mes të stërvitjes (VIDEO)

Futbollistët e Shkëndijës kanë surprizuar trajnerin e tyre, Ernest Gjoka, i cili sot festoi ditëlindjen e tij të 50-të. Gjithçka dukej në normalitet, derisa Gjoka po shpjegonte ushtrimet për seancën stërvitore, ndërsa papritmas lojtarët i afrohen dhe e rrethojnë, duke e hedhur më pas në ajër dhe duke festuar bashkë. https://www.facebook.com/fcshkendija/videos/1507806256049227/ E gjithë