Çfarë është skautimi dhe sa i rëndësishëm është ky rol në futbollin modern?

Me modernizimin dhe globalizimin e futbollit dhe ekonomisë së klubeve të futbollit, scouting është rritur në rritje dhe rëndësi te madhe. Konkurrenca për kërkimin e talenteve të rinj është jashtëzakonisht nje pune e rendesishme dhe shume e veçante. Edhe pse është e vështirë të përcaktosh mbizotërimin e zbuluesve në futbollin modern,