“Ballistët” të enjten në Prishtinë në përkrahje të Llapit! Asgjë nuk mund të arsyetohet, kur është në pyetje gjaku dhe kombi shqiptar

Skuadra kosovare e Llapit pritet të ketë mbështetje të madhe të enjten mbrëma në ndeshjen e kthimit të rrethit të parë kualifikues në kuadër të Ligës së Konferencës kundër skuadrës malaezez ët Buduçnostit. Ekipi i Tahir Batatinës nuk u prit edhe aq mirë në Podgoricë, aty ku tifozët e Buduçnos “Varvari”