Përfaqësuesja A nisi përgatitjet për ndeshjen me Lihtenshtejnin

Përfaqësuesja A e Maqedonisë sot ka nisur përgatitjet për ndeshjen kualifikuese me Lihtenshtejnin. Seleksionuesi Igor Angellovski ka mbajtur seancën e parë stërvitore në vigjilie të duelit në të cilin Maqedonia hyn si favorit në këtë përballje. “Asnjëherë dhe askund nuk do të kërkojmë alibi edhe pse para fillimit të përgatitjeve përballemi