Tronditet futbolli shqiptarë, UEFA dënon Kombëtaren dhe ekipet shqiptare për 10 vite!

Besojeni ose jo, por futbolli shqiptarë ka mbërritur në një pikë shumë delikate, kjo “falë” politikës, që po tregohet edhe njëherë tjetër “xheloze”. Politika në Shqipëri edhe njëherë tjetër ka treguar fuqinë dhe “dhëmbët” për mënyrën sesi mund të shkatërrojë çdo gjë, që ata të jenë të parët dhe asgjë