Manaj zëvendëson Cikalleshin, ja si pritet të jetë formacioni i Shqipërisë ndaj Polonisë

Shqipëria sonte kundër Polonisë do të ketë disa mungesa në formacion, sidomos në repartin ofenziv, aty ku trajneri Edi Reja është i detyruar që të bëjë ndryshime. Në portë do të jetë përsëri Berisha, ndërsa linja e mbrojtjes me pesë futbollistë do të përbëhet nga tri qendrat Ismajli, Kumbulla dhe Veseli