Numri një i futbollit në vend, Sejdini në prag të ndeshjes me Italinë, mirëpriti ambasadorin italian në Shkup, Silvestri

Në prag të ndeshjes historike me Italinë, presidenti i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Muhamed Sejdini, në hapësirat e këtij institucioni sportiv, mirëpriti ambasadorin italian këtu në Shkup, Andrea Silvestri. Duke pasur parasysh se Maqedonia dhe Italia kanë një miqësi të mirë, që të dy u zotuan se në finalen