Tërmeti në Turqi dhe fundi i tmerrshëm i drejtorit sportiv të Hatayspor, u identifikua vetëm nga ADN-ja

Një tjetër lajm tragjik na vjen nga Turqia, dy javë pas tërmetit që shkatërroi vendin dhe shkaktoi mbi 45 mijë të vdekur. Në orët e fundit është konfirmuar vdekja e Taner Savut, drejtorit sportiv të Hatayspor, i cili jetonte në të njëjtën ndërtesë me futbollistin e kësaj skuadre, Kristian Atsu. Siç raportohet