Rast precedent, Katari do të garojë në zonën europiane! Bëhet pjesë e grupit “A” eliminatorë

Nikoqirët e Kampionëtit Botëror të vitit 2022, Katari janë përfshirë në zonën e Europës, aty ku do të bëjnë pjesë në grupin “A” eliminatorë, aty ku bëjnë pjesë Portugalia, Serbia, Irlanda, Luksemburgu dhe Azerbejxhani. Katari këto eliminatore do ti nis me 24 mars të vitit 2021 si mysafir i Luksemburgut. https://twitter.com/QFA_EN/status/1336399970136625155?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1336399970136625155%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.bg%2Fnews.php%3Fnews%3D876818 Në këtë