Autogoli më i bukur i të gjitha kohërave (VIDEO)

Një autogol që nuk ishte parë asnjëherë më parë në fushat e futbollit na vjen nga Zvicra. Ai mund të quhet padyshim autogoli më i bukur i të gjitha kohërave, i cili u shënua në ndeshjen mes Pully dhe Renens.

Adrien Gulfo, një mbrojtës i skuadrës mike merr një top të lartë në zonë dhe vendos ta largojë me akrobaci, por roveshata përfundon në rrjetë pas krahëve të portierit të skuadrës së tij, duke bërë që ky gol të merrë hapësira të mëdha në faqet e internetit.

Leave a Reply