Trajneri Sojdash zbardh formacionin anti Renova

Trajneri i FC Shkupit, turku Hajari Sojdash ka bërë puboik formacionin me të cilin do të zbres në fushën në Tetovë përballë Renovës. Në përgjithësi formacioni është i njëjti, sikurse ai nga ndeshja e fundit në Strumicë ndaj Bellasicës, me të vetmin ndryshim që në krahun e djathtë të mbrojtjes në vend të Besir Ramadanit do të luaj Abdukadër Zango, ndërsa në portë sërish do të qëndrojë Igor Aleksovski.

Më poshtë mund të shihni skemën dhe emrat e futbollistëve të formacionit të parë të FC Shkupit.

Leave a Reply