Orari i plotë i IPKO Superligës për edicionin 2019/2020

Sot në selinë e FFK-së, në praninë e zëvendëssekretarit të përgjithshëm, Arianit Ahmeti, kryetarit të Komisionit të Garave, Abdyl Bellopoja, administratorit të Superligës, Agron Shosholli dhe përfaqësuesve të klubeve është bërë tërheqja e shortit për kampionatin e ri, i cili do të nisë më 17 gusht.

Fillimisht të përfaqësuesit e klubeve i përshëndeti zv/sekretari Ahmeti, duke iu dëshiruar suksese dhe lojëra korrekte në edicionin e ri, derisa më pas u bë tërheqja e shortit.

Që në start janë dy derbi lokal. Kampioni Feronikeli do të luajë ndaj Drenicës, ndërsa Prishtina do të jetë mysafirë i Flamurtarit.

Xhiro e dytë nuk sjell ndonjë derbi, por e treta sjell disa ndeshje interesante.

Feronikeli e pret Prishtinë në këtë xhiro.

Xhiro e katërt sjell dy derbi të mëdhenj, pasi Prishtina pret Llapin, ndërsa Drita do të përballet me Feronikelin.

Derbi mes Dritës dhe Gjilanit zhvillohet në xhiron e shtatë. (Gazetasheshi.com)

 

Xhiro 1
Drita – Ferizaj
Flamurtari – Prishtina
Dukagjini – Ballkani
Feronikeli – Drenica
Llapi – Vushtrria
Trepça ’89 – Gjilani

 

Xhiro 2
Ferizaj – Gjilani
Vushtrria – Trepça ‘89
Drenica – Llapi
Ballkani – Feronikeli
Prishtina – Dukagjini
Drita –Flamurtari

 

Xhiro 3
Flamurtari – Ferizaj
Dukagjini – Drita
Feronikeli – Prishtina
Llapi – Ballkani
Trepça ’89 – Drenica
Gjilani – Vushtrria

 

Xhiro 4
Ferizaj – Vushtrria
Drenica – Gjilani
Ballkani – Trepça ‘89
Prishtina – Llapi
Drita – Feronikeli
Flamurtari – Dukagjini

 

Xhiro 5
Dukagjini – Ferizaj
Feronikeli – Flamurtari
Llapi – Drita
Trepça ’89 – Prishtina
Gjilani – Ballkani
Vushtrria – Drenica

 

Xhiro 6
Ferizaj – Drenica
Ballkani – Vushtrria
Prishtina – Gjilani
Drita – Trepça ‘89
Flamurtari – Llapi
Dukagjini – Feronikeli

 

Xhiro 7
Feronikeli – Ferizaj
Llapi – Dukagjini
Trepça ’89 – Flamurtari
Gjilani – Drita
Vushtrria – Prishtina
Drenica – Ballkani

 

Xhiro 8
Ferizaj – Ballkani
Prishtina – Drenica
Drita – Vushtrria
Flamurtari – Gjilani
Dukagjini – Trepça ‘89
Feronikeli – Llapi

 

Xhiro 9
Llapi – Ferizaj
Trepça ’89 – Feronikeli
Gjilani – Dukagjini
Vushtrria – Flamurtari
Drenica – Drita
Ballkani – Prishtina

 

Xhiro 10
Ferizaj – Prishtina
Drita – Ballkani
Flamurtari – Drenica
Dukagjini – Vushtrria
Feronikeli – Gjilani
Llapi – Trepça ‘89

 

Xhiro 11
Trepça ‘ 89 – Ferizaj
Gjilani – Llapi
Vushtrria – Feronikeli
Drenica – Dukagjini
Ballkani – Flamurtari
Prishtina – Drita

Leave a Reply