“Kosovarët e presin Greqinë me flamurin kombëtarë përballë”

Kosova sot në Prishtinë do të mirëpret Greqinë, ndeshje kjo e vlefshme për grupin e tretë në Ligën “C” të Kombeve.

Kjo ndeshje pritet me padurim nga të gjithë, e në veçanti shqiptarët e Kosovës, të cilët edhe pse nuk do të mund të jenë të pranishëm në tribunat e stadiumit, po tentojnë që me çdo kusht ti tërheqin vëmendjen ekipit kundërshtarë.

Kështu disa tifoz kosovar që gjatë ditës kanë vendosur flamurin kombëtarë shqiptarë mbi pllatonë e Pallatit të Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, që gjindet aty afër stadiumit.

Leave a Reply