Holandezët shkatërrojnë dyqanet dhe godinat pas disfatës nga Roma! (VIDEO)

Fejenordi mbrëmë humbi finalen e madhe të Ligës së Konferecës ndaj Romës, ndërsa kjo ka zemëruar shumë tifozët holandez, të cilët nuk e kishin përtypur lehtë të njëjtën, ndërsa pasqyrë më e mirë për këtë ishin trazirat që shkaktuan në qytetin e Roterdamit.

Ata shkatërruan dyqane dhe godina dhe në fund është dashur ndërhyrja e forcave të rendit në Roterdam për të qetësuar situatën.

Leave a Reply