Arbitri që mbylli ndeshjen para kohe në Kupën e Afrikës, ishte pezulluar për korrupsion në vitin 2018

Arbitri, Janny Sikazwe ka shkaktuar një skandal në Kupën e Kombeve të Afrikës në futboll. Arbitri nga Zambia sinjalizoi për përfundimin e ndeshjes ndërmjet Tunizisë dhe Malit që në minutën e 89-të, pra një minutë më herët nga koha e rregullt prej 90-të minutave, edhe pse u bënë 8 zëvendësime, kishte