KF Sharri riaktivizohet sërish, e nis vrrullshëm sezonin në Ligën Komunale – Tetovë

KF Sharri riaktivizohet sërish, kjo falë inciativës së rinisë së fshatit Gllogjë, dhe gjithë atyre që e duan me zemër këtë skuadër, e cila ishte themeluar në vitin 1979, pikërisht atëherë kur ishte themeluar edhe KF Shkëndija, skuadra emblemë e Tetovës, por edhe e gjithë shqiptarisë, shkruan “infOSport.mk”. KF Sharri nga