Shkolla e futbollit Saraj, fituese e Kupës “Pavarësia” (VIDEO)

Shkolla e futbollit Saraj, gjenerata 2007 mori pjesë në turneun e organizuar me rastin e 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, të mbajtur në Podujevë. Në këtë turne ku morën pjesë ekipe nga Maqedonia dhe Kosova, djelmoshat e Shkollës së Futbollit-Saraj dolën fitues të turneut, dhe morën Kupën e Pavarësisë. Në këtë

Kapiteni i FC Strugës, Shaqiri: Fitimi i “Kupës Pavarasia”, motiv plus për kyçje në elitë!

Të themeluar vetëm tre vite më parë dhe arrijnë të fitojnë “Kupa Pavarësia” në pjesëmarrjen e parë të tyre në këtë kompeticion që organizohet për herë të 9-të në histori nga Federata e futbollit të Shqipërisë. Është Struga Trim Lum, klubi me ambicie të mëdha që këtë sezon garojnë në

E konfirmuar, Shkëndija nuk do të jetë pjesë e Kupës “Pavarësia”

Edhe pse u paralajmërua pjesëmarrja e KF Shkëndijës në kuadër të turneut “Pavarësia” i cili organizohet tradicionalisht nga Federata Shqiptare e Futbollit, në kuadër të festave të nëntorit, nga tabori i skuadrës tetovare megjithatë konfirmuan se këtë vit nuk do të marrin pjesë në të njëjtin, shkaku i angazhimeve që