Ylli i klubit anglez dërgon ndihma në Turqi: “Nga Leçester për të dashurit e mi…”

Mbrojtësi turk i skuadrës së njohur angleze të Leçester Siti, Çağlar Söyüncü ka dërguar ndihma për qytetarët dhe vendet që u goditën nga tërmeti i fuqishëm në shtetin e tij amë. Ai për në Turqinë e tij të dashur kishte nisur disa pako me rroba, ushqim dhe lojëra për fëmijë. ”Nga Leçesteri