Majk Tajson sot mbushi 52 vjet

Majk Tajson ka lindur pikërisht më 30 qershor të vitit 1966. Ai është një ish boksier profesionist amerikan i cili konkurroi nga 1985 deri në 2005. Ai mbretëroi si kampion i padiskutueshëm i peshave të rënda botërore dhe mban rekordin si boksier më i ri për të fituar titullin e rëndë