20 vjet më parë Majk Tajson i kafshoi veshin Hollifilldit (VIDEO)

Si sot 20 vjet më parë, boksi dhuroi një nga skenat më të paharrueshme në historinë e tij.

Lufta për titullin WBA në peshat e rënda mes legjendarit, Majk Tajson dhe Evander Hollifilldit u shënua nga një episod i rrallë.

Tajson i kafshoi veshin kundërshtarit në ring duke e lënë të gjakosur dhe për këtë shkak u skualifikua nga ndeshja dhe humbi licencën e tij të boksit, të cilën e rifitoi sërish më vonë.

Leave a Reply