Shkëndija U16 mundi moshatarët e saj të FC Shkupit dhe kualifikohet në finale, shkëlqen Hisar Ali

Përveç futbollit në konkurrencë të seniorëve, sot në vendin tonë prezent ishte edhe futbolli për grupmoshat e reja, e ku në qendër të vëmendjes ishte dueli gjysmëfinalë i Kupës së Maqedonisë, midis dy skuadrave shqiptare, Shkëndijës dhe FC Shkupit, që njëherit njihen mirë me akademinë e tyre që posedojnë, shkruan