Emini flet për ndeshjen me Tikveshin, ka edhe një porosi: Nuk ka rëndësi ku do luajmë, le të fitoj më i miri

Ndryshimi i stadiumit ku do të zhvillohet ndeshja e balotazhit midis Tikveshit dhe Voska Sport ishte top tema e lajmeve sportive në vendin tonë. Fillimisht kjo ndeshje u vendos të zhvillohet në Prilep, mirëpo më pas e njëjta u vendos që të zhvillohet në arenën “Todor Proeski”, një ndër stadiumet