Shkëndija është pritur mirë gjithmonë nga Vardari? Shihet gjithçka në një video!

Deri sa Aleksandar Vasovski hidhërimin apo pamundësinë për tu përballur me Shkëndijën, ku Vardari nuk njeh fitoren për 11-të ndeshje me radhë, tenton ta hedh te disa incidente të izoluara. Një video e publikuar në youtube thotë pikërisht të kundërtën e asaj që pretendon Vasovski që Shkëndija gjithmonë është pritur mirë kur Vardari ka qenë nikoqir. Video s’don koment, ku shihen duke u hedhur zvarrë anëtarët e kryesisë së Shkëndijës në stadiumin “Todor Proeski”, se si gjuhen me gjësende të fort futbollistët kuqezi nga muret e kufizuese të stadiumit dhe si Mevlan Murati goditet me shishe nga ana e grupit tifozëve “Komitët”.

Gjithsesi nga e gjithë kjo mund të jetë e kuptueshme hidhërimi i Vasovskit që dëshiron të kapet dikun, ku rezultet kundër Shkëndijës nuk janë ato që i dëshiron dhe pretendon.

Leave a Reply