Edhe kampioni i Formula 1 infektohet me “Covid 19”

“Covid 19” nuk ka mundur ti shpëtojë edhe kampioni i Formula 1, Luis Hamilton. Britaniku ka bërë tamponin së fundmi, ndërsa rezultatet treguan se ai është pozitiv, me ç’rast tashmë duhet të izolohet dhe për këtë arsye do të mungojë në garën e radhës në Formula 1 që do të mbahet në Bahrain.

Duke pasur parasysh se Hamilton është shpallur kampion që më parë, mungesa në këtë garë nuk do të jetë ndonjë ndikim të madh për të.

Leave a Reply