Barbarizmi izraelit ndaj palestinezëve, Mohamed Sallah vjen me një kërkesë ndaj Boris Xhonson

Futbollisti i njohur egjiptian që luan për Liverpullin në Angli, Mohamed Sallah ka dalë publikisht me një mesazh për kryeministrin anglez dhe liderët botërorë ku ju kërkon të bëjnë gjithçka që munden për të ndalur humbjet e jetëve të pafajshme duke i’u referuar kështu barbarizmit izraelit ndaj palestinezëve të pafajshëm.

“Unë kërkoj nga të gjithë udhëheqësit botërorë, përfshirë Kryeministrin e vendit që ka qenë shtëpia ime për 4 vitet e fundit, të bëjnë gjithçka që kanë në dorë për t’u siguruar që dhuna dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm të ndalet menjëherë. Kur është shumë, është shumë.” – ka shkruar përmes rrjeteve sociale, Mohamed Sallah.

Leave a Reply