Nga e hëna, 5 qershor, fillon shitja e biletave për ndeshjen Maqedoni – Ukrainë

Të hënën, më 5 qershor, do të fillojë shitja e biletave për ndeshjen ndërmjet Maqedonisë dhe Ukrainës (16 qershor, ora 20:45) në Arenën “Todor Proeski” në Shkup e vlefshme për kualifikueset e Europianit të vitit 2024.

Çmimi i biletës për hyrje në stadium është 300 dhe 400 denarë.
Shitja e biletave për ndeshjen Maqedoni – Ukrainë do të organizohet ekskluzivisht përmes rrjetit të shitjes së MKTickets me prezencë fizike të blerësve.

Një person mund të blejë maksimumi katër (4) bileta.

Një biletë për ndeshjen kërkohet edhe për fëmijët, pavarësisht nga mosha e tyre.

MAQEDONI – UKRAINË (Arena “Todor Proeski”, 16 qershor, ora 20:45)
Çmimet e biletave:
Tribuna Veriore
Blloku 13, 14, 18, 19, 20, 21, 23 dhe 24 – 300 denarë

Tribuna e Jugut
Blloku 1, 2, 5 dhe 6 – 300 denarë
Blloku 3 dhe 4 – 400 denarë
Biletaria e Arenës “Todor Proeski” do të jetë e hapur më 14, 15 qershor dhe në ditën e ndeshjes, më 16 qershor nga ora 10:00.

Vendet e shitjes:
Shkup:
• LiteraturaMK – City Mall
• LiteraturaMK – East Gate
• LiteraturaMK – Vero Qendër
• Letërsia – TC Bunjakovec
• Literatura MK – rr. Maqedonia
• Jugoton GTC 1
• JK Travel – TC Biser
• Makpetrol – Kozle
• Makpetrol – Ilindenska
• Makpetrol – Vlae
Kumanovë:
• Tobako Agora
Tetovë:
• Tobako Monako
• Grand Tobako
Gostivar:
• Tobako Vona 5

Ftojmë të gjithë tifozët e futbollit dhe simpatizantët e përfaqësueses së Maqedonisë me brohoritje korrekte t’i ndihmojnë reprezentuesit tanë të arrijnë një fitore shumë të rëndësishme në kualifikimin për Kampionatin Evropian 2024.

Leave a Reply