Mrrekulli, kishte fjetur me bluzën e ekipit që do të luante të nesërmen, 16-vjeçari nxirret i gjallë pas 119 orësh

Një mrrekulli ka ndodhur në Kahramanmaras, aty ku forcat shpëtimtare turke kanë arritur që të shpëtojnë 16-vjeçarin Kamilcan, i cili u nxorrë i gjallë nga rrënojat 119 orë pas tërmetit shkatërrues që kishte goditur Turqinë dhe një pjesë të Sirise. Në momentin kur u nxor nga rrënojat e ndërtesës ku banonte,