Arbitri ndërpret ndeshjen, futbollistët e Ankara Keçiorenguçu bëjnë iftar në terren (VIDEO)

Një episod i veçantë është regjistruar në minutën e 10-të të ndeshjes së Giresunspor dhe Ankara Keçiorenguçu në kuadër të Ligës së Parë Turke. Duke pasur parasysh se jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, të shumtë janë futbollistët musliman që agjërojnë gjatë kësaj periudhe. Të njëjtën gjë bëjnë edhe futbollistët e