Skandal në futsalin vendor, Qeveria ndërpret kampionatin dhe shpall kampion KMF Ciko, Futsal Shkupi paralajmëron tërheqjen nga garat!

Skandal në elitën e futsalit vendor. Me vendim të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, edhe zyrarisht është ndërprerë sezoni aktual 2020/2021 në Ligën e Parë të Futsalit. Me këtë vendim, skuadra e parë në tabelë, KMF Proekt Ciko shpallet padrejtësisht kampion, duke pasur parasysh se deri në mbyllje të